Dankzij de nieuwste generatie Monoblock Warmtepompen met Propaan R290 als koudemiddel, is het nu mogelijk voor iedereen in Nederland om afscheid te nemen van aardgas. Door de mogelijkheid van een hogere watertemperatuur (70+ °C) bij een Propaan (R290) warmtepomp, kunnen zelfs minder goed geïsoleerde en oudere huizen genieten van een Gasvrije woonomgeving, zonder dat er eerst aanzienlijke investeringen nodig zijn voor de verduurzaming van de woning.

Of het nu gaat om tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen of vrijstaande huizen, vanaf nu kunnen al deze woningtypes op een comfortabele, duurzame en energiezuinige manier worden verwarmd (en gekoeld) dankzij een Propaan R290 warmtepomp.

Bereken hieronder welke Propaan Warmtepomp geschikt is voor uw situatie.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Propaan R290 Warmtepomp All-electric vermogen (kW) berekenen:
Benodigd Propaan Warmtepomp vermogen en jaarlijkse besparing berekening:
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen

Nu het benodigde Monoblock Propaan Warmtepomp vermogen berekend is, kunt u direct uw Monoblock Propaan Warmtepomp bestellen in onze webshop.

Komt u er toch nog niet helemaal uit? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Bovenstaande berekeningen zijn indicatief en op basis van de ingevoerde gegevens. Vul alle gegevens naar waarheid in voor de meest realistische berekening.