Wij krijgen veel vragen over prijzen, levering, installatie en onze producten. Hierbij een handig overzicht van de veelgestelde vragen om de reactie tijd zo laag mogelijk te houden. Wij houden van korte lijnen en duidelijke, feitelijke en eerlijke antwoorden.

Wat kost een gemiddelde Propaan R290 warmtepomp installatie?

Globaal kunt u rekenen met 10.000 – 16.000 euro voor een All-Electric installatie, en met 6.000 – 10.000 euro voor een Hybride installatie. Uiteraard allemaal afhankelijk van uw specifieke wensen en situatie. Deze bedragen zijn exclusief de ISDE subsidie. Deze ISDE subsidie krijgt u dus nog na installatie en in bedrijf name.

Hoe weet ik welk warmtepomp vermogen ik nodig heb?

Dat kunt u heel eenvoudig zelf berekenen met onze warmtepomp bereken en bespaar tool.

Hoe weet ik welk airco vermogen ik nodig heb?

Dat kunt u heel eenvoudig zelf berekenen op deze pagina.

Hoeveel geluid maakt een airco of warmtepomp?
Heb ik een buffervat nodig voor mijn warmtepomp installatie?
Wat is de beste opstelplaats voor een warmtepomp?
Wat zijn de eisen bij een propaan R290 warmtepomp installatie?

Op al deze vragen vindt u simpel en snel het antwoord in onze nieuws berichten.

Waarom zijn jullie prijzen lager dan de prijzen van andere aanbieders op internet voor hetzelfde product?

Omdat wij veel propaan airconditioning en propaan warmtepompen verkopen, hebben wij prijsafspraken bij de fabrikanten kunnen maken. Wij kunnen de prijzen ook zo laag mogelijk houden omdat wij direct bij de verschillende fabrikanten inkopen. Hierdoor zijn er geen tussenhandelaren waardoor we u het product direct vanuit de fabriek kunnen aanbieden, wat natuurlijk aanzienlijk in de prijs scheelt.

Installeren jullie ook de propaan airconditioners en propaan warmtepompen die jullie verkopen in de webshop?

Wij installeren zelf niet, handige doe-het-zelvers of installateurs kunnen de installatie van onze producten uit de webshop zelf uitvoeren met behulp van onze installatiehandleidingen (die bij elk product in de webshop staan) of op zoek gaan naar installateurs in hun buurt via websites zoals WerkSpot.
Wij kunnen desgewenst de controle en in bedrijf name doen.

Bij mijn propaan airconditioner en/of propaan warmtepomp bestelling zou ik graag nog meer product specifiek aanverwante artikelen bestellen, alleen kan ik ze op dit moment niet vinden in de webshop. Kunnen jullie deze producten toevoegen tegen jullie voordelige prijzen?

Ja dat kan zeker! Onze webshop is altijd in ontwikkeling en we voegen regelmatig nieuwe producten toe. Wanneer u een product of aanverwant artikel mist om uw bestelling zo compleet mogelijk te kunnen maken, voegen we deze indien mogelijk graag voor u toe. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.

Ik heb een nieuw type propaan airconditioner en/of propaan warmtepomp gevonden bij een andere aanbieder, maar deze staat nog niet bij jullie in de webshop. Kunnen jullie deze toevoegen aan jullie webshop?

Jazeker! Wij vinden het heel belangrijk dat we een zo compleet mogelijk propaan airconditioners en propaan warmtepompen aanbod voeren voor onze klanten. Dus heeft u een nieuw type gespot, laat het ons weten, dan voegen wij hem toe. Uiteraard tegen de zo laagst mogelijke prijs en betrouwbare levering, zoals u dat van ons gewend bent.