Wij krijgen veel vragen over prijzen, levering, installatie en onze producten. Hierbij een handig overzicht van de veelgestelde vragen om de reactie tijd zo laag mogelijk te houden. Wij houden van korte lijnen en duidelijke, eerlijke antwoorden.

Waarom zijn jullie prijzen lager dan de prijzen van andere aanbieders op internet voor hetzelfde product?

Omdat wij veel propaan airconditioning en propaan warmtepompen verkopen, hebben wij prijsafspraken bij de fabrikanten kunnen maken. Wij kunnen de prijzen ook zo laag mogelijk houden omdat wij direct bij de verschillende fabrikanten inkopen. Hierdoor zijn er geen tussenhandelaren waardoor we u het product direct vanuit de fabriek kunnen aanbieden, wat natuurlijk aanzienlijk in de prijs scheelt.

Installeren jullie ook de propaan airconditioners en propaan warmtepompen die jullie verkopen in de webshop?

Jazeker! Onze eigen installateurs kunnen de bestelde producten bij u op locatie installeren in Noord, Midden en Zuid Nederland. Na installatie en ingebruikname, regelen we tevens kosteloos de ISDE Warmtepomp subsidie voor u. Wanneer u gebruik wilt maken van deze installatie service, vinkt u dit aan tijdens de bestelling van de desbetreffende Warmtepomp. Wij nemen dan contact met u op om de installatie en planning door te spreken.

Als alternatief kunnen handige doe-het-zelvers of installateurs de installatie zelf uitvoeren met behulp van onze installatiehandleidingen of op zoek gaan naar installateurs in hun buurt via websites zoals WerkSpot.

Doen jullie ook aan advies gesprekken over welk product en welke versie het meest geschikt is in mijn situatie?

Jazeker, u kunt ons contacteren als u twijfelt over welk product of welke versie van het product het beste past in uw situatie. We gaan dan samen kijken, doormiddel van uw input, welk product het beste aansluit op uw situatie en wensen. Dit kan per mail, telefonisch of via WhatsApp.

Bij mijn propaan airconditioner en/of propaan warmtepomp bestelling zou ik graag nog meer product specifiek aanverwante artikelen bestellen, alleen kan ik ze op dit moment niet vinden in de webshop. Kunnen jullie deze producten toevoegen tegen jullie voordelige prijzen?

Ja dat kan zeker! Onze webshop is altijd in ontwikkeling en we voegen regelmatig nieuwe producten toe. Wanneer u een product of aanverwant artikel mist om uw bestelling zo compleet mogelijk te kunnen maken, voegen we deze indien mogelijk graag voor u toe. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.

Ik heb een nieuw type propaan airconditioner en/of propaan warmtepomp gevonden bij een andere aanbieder, maar deze staat nog niet bij jullie in de webshop. Kunnen jullie deze toevoegen aan jullie webshop?

Jazeker! Wij vinden het heel belangrijk dat we een zo compleet mogelijk propaan airconditioners en propaan warmtepompen aanbod voeren voor onze klanten. Dus heeft u een nieuw type gespot, laat het ons weten, dan voegen wij hem toe. Uiteraard tegen de zo laagst mogelijke prijs en betrouwbare levering, zoals u dat van ons gewend bent.