Itho Daalderop’s Amber lucht water propaan R290 warmtepomp is een doorslaand succes. Het is een top product van Nederlandse bodem en wij als AircoZonderSTEK hebben er al heel veel van onze klanten blij mee mogen maken.

Zoals bij alle warmtepompen is de ISDE subsidie nu ook eindelijk bekend voor de Amber van Itho. Hieronder een overzicht van de ISDE subsidie per warmtepomp en de meldcode (vanaf 01-01-2024):

Klik op de product link hierboven om meteen uw Amber te bestellen in onze webshop.

Itho Daalderop Amber

In 2023 lanceert Itho Daalderop de revolutionaire warmtepomp genaamd Amber, een lucht/water monoblock-systeem dat enkel een buiteneenheid vereist. Amber combineert niet alleen een aantrekkelijk ontwerp, maar maakt ook gebruik van het milieuvriendelijke koelmiddel Propaan R290. Deze warmtepomp is beschikbaar in drie verschillende vermogens: 6,5 kW, 9,5 kW en 12 kW, waardoor het een ideale keuze is voor hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Amber is de warmtepomp zonder spijt, die zowel kan verwarmen, koelen als warm tapwater produceren. Met Amber voldoet u nu al aan de eisen die in 2027 van kracht worden.

Monoblock met alleen een buitenunit

Itho Daalderop biedt met Amber een monoblock warmtepomp die naadloos past bij diverse woningtypes. Dit systeem vereist slechts een compacte binnenruimte voor de bijbehorende regelmodule, aangezien de eenheid zich enkel buiten bevindt. De stijlvolle vormgeving van Amber maakt het een perfecte keuze voor eigentijdse huiseigenaren, en de installatie kan eenvoudig in de voortuin of op een garage worden gerealiseerd.

Hybride of All-Electric warmtepomp

Amber kan geconfigureerd worden als zowel hybride als all-electric warmtepomp. In een hybride opstelling blijft de bestaande cv-ketel behouden en voorziet deze in warm tapwater, zoals gebruikelijk. Bij extreem koude omstandigheden kan de cv-ketel bijspringen om de woning op de gewenste temperatuur te brengen. In een all-electric configuratie is geen cv-ketel vereist, aangezien Amber de verwarming, koeling en warm tapwater levert. Voor deze opstelling is een opslagtank nodig om het warme tapwater op te slaan. Deze opslagtanks, beschikbaar in diverse maten (150L, 200L, 240L en 270L), zijn uitstekend geïsoleerd en zeer efficiënt.

Belangrijkste kenmerken van de Amber Lucht/Water warmtepomp:

  • Monoblock warmtepomp met alleen een buiteneenheid
  • Gemakkelijk te installeren
  • Beschikbaar in drie vermogens (6,5kW, 9,5kW, 12kW)
  • Zeer milieuvriendelijk dankzij het gebruik van het koelmiddel R290, zonder de noodzaak van STEK- of F-gassen certificering
  • All-electric (gereed): verwarmen, koelen en warm tapwater leveren
  • Hoge aanvoertemperaturen tot wel 70°C mogelijk
  • Compatibel met hoogwaardige opslagtanks (staand, liggend en hangend)
  • Uiterst stille werking

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.